Αλέξης Σαββόπουλος

Να οργανωθούμε, ρε παιδιά

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για την προβληματική λειτουργία της ΠΑΕ Άρης και την ανάγκη να οργανωθεί η ομάδα, ώστε να μην παλεύει μόνος ο Νίκος Αναστόπουλος.

Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Το μπάχαλο με την συμπεριφορά των δυο Αλγερινών, άσχετα αν η στάση τους ξεκινά από διαφορετική αφετηρία και σε μεγάλο βαθμό σχετίζεται με τα παρεπόμενα της ισοπαλίας με τον Αιγινιακό, δείχνει δυο πράγματα. Στο ένα αναφέρθηκα στο προηγούμενο σημείωμά μου, δηλαδή σε κάποιες αστοχίες στον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό που πρέπει να διορθωθούν τον Γενάρη.

Το άλλο αφορά την εν γένει λειτουργία της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ και στο κομμάτι αυτό οι κίτρινοι έχουν ακόμη πολλά χιλιόμετρα να διανύσουν όπως φάνηκε από τον χειρισμό στην υπόθεση των δυο παικτών. Οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Χρειάζονται πρόσωπα, στελέχη, ικανοί άνθρωποι για να υποστηρίξουν το πλάνο που έχει ο μεγαλομέτοχος για την εταιρία.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, απορροφημένος το τελευταίο διάστημα από την προσπάθειά του να βρει λύση στις άλλες επιχειρηματικές του δραστηριότητες, με συνεχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό, είναι λογικό να μην μπορεί να αφιερώσει τον χρόνο που απαιτείται στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν αφήνουν ασχολίαστο οι ποδοσφαιριστές.

Μαθαίνω πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα, μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, θα πάει στο Ρύσιο να τους μιλήσει για όλα αυτά που τους απασχολούν. Ακόμη και το δεξί του χέρι ο Σίμος Ορφανίδης, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τα προλάβει όλα, αφού δεν είναι επιφορτισμένος μόνο με τις αρμοδιότητές του στον Άρη αλλά και στις άλλες εταιρίες του Καρυπίδη. Τι μένει; Μόνος και έρημος ο Νίκος Αναστόπουλος να ασχολείται με χίλια δυο πράγματα πέρα από την προπονητική για την οποία είναι υπεύθυνος.

Και εδώ που τα λέμε, με την μέτρια εκκίνηση του Άρη στο πρωτάθλημα, το μυαλό του θα έπρεπε να είναι αφοσιωμένο μόνο στο πως θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Κατά την ταπεινή μου άποψη η ομάδα χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα στον Νίκο Αναστόπουλο να τον βοηθήσει λιγάκι.

Να νιώθει από Άρη, από την ψυχολογία των παικτών, δηλαδή να… μυρίζει από αποδυτήρια, να μπορεί να προλαμβάνει καταστάσεις, να δίνει σε λύσεις ακόμη και σε προβλήματα της καθημερινότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τα οποία σήμερα αναγκάζεται να ασχολείται ο Έλληνας τεχνικός. Να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές σε ποιον θα απευθυνθούν όταν θα έχουν ένα πρόβλημα γιατί κατά τα ψέματα ο προπονητής είναι -ή θα πρέπει να είναι- κατά βάση υπεύθυνος για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι συν φυσικά της πειθαρχίας στην ομάδα.

Όχι για το αν ο παίκτης μένει ακόμη στο ξενοδοχείο (ένα από τα παράπονα παρεμπιπτόντως του Μπουγκέρα). Όσοι γνωρίζουν από ανώνυμες εταιρίες (με τις ιδιαιτερότητες που έχουν οι ΠΑΕ κουβαλώντας τόσους πιστούς οπαδούς) λένε ότι η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας είναι το Α και το Ω. Λογικά, επειδή μιλάμε για μια καινούργια εταιρία, μόλις ο Καρυπίδης ξεμπερδέψει με το επιχειρηματικό ντιλ που παλεύει, θα βρει τον χρόνο να ασχοληθεί και με τις αρρυθμίες στη λειτουργία της ΠΑΕ.

ΥΓ Ο Αναστόπουλος έκανε ό,τι ήταν να κάνει με τον Τζεμπούρ που έχει να λέει για τον προπονητή του Άρη και ένας από τους λόγους που πήγε στην προπόνηση σήμερα ήταν αυτός. Την μπουγάδα θα κληθεί να την καθαρίσει όμως η διοίκηση…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x